Random header image... Refresh for more!

ADHD Foredrag

Jeg holder en del foredrag på skoler, institutioner, hos foreninger, og andre steder, hvor folk vil have mig hen. Alle disse foredrag tager udgangspunkt i mit virke som ADHD Coach og den coachende tilgang til mennesker med diagnosen ADHD. Der er mange forskellige vinkler på det, og jeg kan skrue foredraget sammen, så det passer til jeres situation og behov.

Foredraget handler om hvad coaching er og hvordan en coachende tilgang ofte er en meget effektiv måde at gå til børn, unge og voksne med diagnosen ADHD.

Foredraget henvender sig til forældre, pædagoger, lærere og andre der dagligt omgås børn, unge og voksne med diagnosen ADHD.

Temaet for oplægget er:

  • ADHD – En adfærdsdiagnose
  • Coaching – Målbevidst dialog
  • ADHD Coaching – Temaer, muligheder
  • Grundforudsætninger – Den coachende tilgang
  • Modeling – En metode til at afkode mentale mønstre
  • Eksternalisering – Forstå barnet bedre

Oplægget tager to timer og inkluderer pause og tid undervejs til at stille spørgsmål.

Gennem hele foredraget bruger jeg cases fra mit daglige arbejde som eksempler på, hvordan coaching af børn og unge har en gavnlig effekt på deres eksekutive funktioner, impulskontrol, sociale interaktioner, etc.

Deltagerne får inspiration til, hvordan de kan bruge en coachende tilgang til de børn og unge de omgiver sig med til daglig.

Deltagerne får nogle helt konkrete værktøjer og metoder, som de kan bringe i anvendelse med det samme.

PRIS

Jeg elsker at holde disse foredrag.

Når jeg har arbejdet med en dreng og han ændrer sin indre vrede på en måde, hvor hovedparten af hans vredesudbrud forsvinder, – så ville jeg ønske at der er mange flere, der kan hjælpe på den måde. Når jeg arbejder med en voksen med diagnosen ADHD, der har lidt nederlag efter nederlag, og vedkommende melder tilbage at hukommelsen virker, vedkommende er begyndt at huske aftaler, og selvværdet er kommet op, – så ville jeg ønske, at alle der omgås mennesker med diagnosen ADHD har adgang til de forandringsværktøjer, som jeg har. De virker, og det er fantastisk at opleve effekten på de mennesker, der har haft det så hårdt.

Prisen for et foredrag er derfor lagt uhørt lavt.

I Storkøbenhavn koster et foredrag 3.000,- inkl. transport. På Sjælland i øvrigt regnes transport oveni. Foredrag på Fyn og Jylland aftales specielt, og som udgangspunkt kan du regne med at det er i størrelsesordenen 5.000,- plus transport hvis jeg kan nå frem og tilbage på en arbejdsdag. Transport afregnes efter bilag.

Kontakt mig for et konkret tilbud og mulige datoer. Skriv gerne forslag til datoer med det samme, hvis du/I har specifikke ønsker.

Kontakt mig, hvis du er interesseret i at få mig ud og holde foredrag.